FI Consulting | ul. Świerzawska 12/46, 60-321 Poznań | tel.: 509 014 963 Zgłoszenie na szkolenie Wybierz szkolenie Szkolenie nr 01 - ZNAKOWANIE I PREZENTACJA ŻYWNOŚCI – ZASADY OGÓLNE (Termin szkolenia online: 09.12.2024 r.) (Szkolenie jest dostępne również w formie nagranej ("na żądanie") na portalu Akademia.FoodPlace.pl) Szkolenie nr 02 - WARTOŚĆ ODŻYWCZA W ETYKIETOWANIU ŻYWNOŚCI – SPOSÓB WYZNACZANIA I PREZENTACJI (Termin szkolenia online: 16.10.2024 r.) (Szkolenie jest dostępne również w formie nagranej ("na żądanie") na portalu Akademia.FoodPlace.pl) Szkolenie nr 03 - SYSTEM NUTRI-SCORE – KROK PO KROKU (NOWY ALGORYTM) (Termin szkolenia online: 17.10.2024 r.) Szkolenie nr 04 - DODATKI DO ŻYWNOŚCI, AROMATY, ENZYMY – ZASADY STOSOWANIA I ETYKIETOWANIA (Termin szkolenia online: 16.09.2024 r.) (Szkolenie jest dostępne również w formie nagranej ("na żądanie") na portalu Akademia.FoodPlace.pl) Szkolenie nr 05 - SUPLEMENTY DIETY – SKŁAD, OZNAKOWANIE, REKLAMA (Termin szkolenia online: 16.12.2024 r.) (Szkolenie jest dostępne również w formie nagranej ("na żądanie") na portalu Akademia.FoodPlace.pl) Szkolenie nr 06 - ŻYWNOŚĆ PROZDROWOTNA – SKŁAD, OZNAKOWANIE, REKLAMA (Szkolenie jest dostępne w formie nagranej ("na żądanie") na portalu Akademia.FoodPlace.pl) Szkolenie nr 07 - OŚWIADCZENIA ŻYWIENIOWE I ZDROWOTNE W PREZENTACJI ORAZ REKLAMIE ŻYWNOŚCI (Termin szkolenia online: 07.10.2024 r.) Szkolenie nr 08 - ALERGENY POKARMOWE W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI – ASPEKTY PRAKTYCZNE (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 09 - PRODUKCJA ORAZ OZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI DLA WEGETARIAN I WEGAN (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 10 - STOSOWANIE PRAWA ŻYWNOŚCIOWEGO W PRAKTYCE (Termin szkolenia online: 18.11.2024 r.) Szkolenie nr 11 - ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI ZRÓWNOWAŻONEJ - ZIELONY MARKETING W PRAKTYCE RYNKOWEJ (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 12 - DEKLARACJA POCHODZENIA PRODUKTU I PODSTAWOWEGO SKŁADNIKA - ZASADY (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 13 - OZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI JAKO WOLNEJ OD GMO (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 14 - AUDYTOR WEWNĘTRZNY IFS Food/BRCGS (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 15 - ROLA I ZADANIA DZIAŁU TECHNICZNEGO W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 16 - ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA - NOWE RAMY PRAWNE I PRAKTYCZNE ASPEKTY KONTROLI (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 17 - BRCGS WERSJA 9 – PRZEGLĄD ZMIAN (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 18 - KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI – WARSZTAT PRAKTYCZNY (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 19 - ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI NA RYNEK USA (Termin szkolenia online: 17.06.2024 r.) (Szkolenie jest dostępne również w formie nagranej ("na żądanie") na portalu Akademia.FoodPlace.pl) Szkolenie nr 20 - PEŁNOMOCNIK SYSTEMU HACCP – WARSZTATY PISANIA DOKUMENTACJI (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 21 - METODY I TECHNIKI WYKONYWANIA AUDYTÓW WEWNĘTRZNYCH W IFS FOOD ORAZ BRCGS (Tylko w formule zamkniętej) Szkolenie nr 22 - KIEDY NIEZBĘDNA JEST DEKLARACJA TYPU „MOŻE ZAWIERAĆ [ALERGEN]”? – METODYKA PRZEPROWADZANIA ILOŚCIWEJ OCENY RYZYKA (Tylko w formule zamkniętej). Szkolenie nr 23 - FOOD FRAUD I FOOD DEFENCE (Termin szkolenia on-line: 02.12.2024) Imię uczestniczki / uczestnika szkolenia Nazwisko uczestniczki / uczestnika szkolenia Adres e-mail uczestniczki / uczestnika szkolenia Nr telefonu uczestniczki / uczestnika szkolenia Imię 2. uczestniczki / uczestnika szkolenia Nazwisko 2. uczestniczki / uczestnika szkolenia Adres e-mail 2. uczestniczki / uczestnika szkolenia Nr telefonu 2. uczestniczki / uczestnika szkolenia Imię 3. uczestniczki / uczestnika szkolenia Nazwisko 3. uczestniczki / uczestnika szkolenia Adres e-mail 3. uczestniczki / uczestnika szkolenia Nr telefonu 3. uczestniczki / uczestnika szkolenia Imię osoby zgłaszającej Nazwisko osoby zgłaszającej Adres e-mail osoby zgłaszającej Nr telefonu osoby zgłaszającej NIP firmy do wystawienia faktury za szkolenie Uwagi Wyślij FI Consulting Katarzyna Szatkowska | ul. Świerzawska 12/46, 60-321 Poznań | tel.: 509 014 963 | NIP 9271884814